пʼятниця, 6 січня 2017 р.

Новорічні дива у Пологівському НВК!

Новорічні свята у Пологівському НВК традиційно веселі й радісні.
2017 рік учні зустріли казково й незвичайно, примірявши безліч ролей: Герда, Гретель, Шерлок Холмс і доктор Ватсон, русалки й водяники, царівна Несміяна розбійники тощо. Незвичайність полягала і в сучасному опрацюванні цих ролей. Снігуронька - соціально активна сучасна дівчинка-підліток, яка проводить багато часу в соцмережах й з радістю ділиться фотографіями своєї подорожі-втечі із подарунками. За нею слідом прямують детективи, яким допомагає увесь лісний казковий народ. Виконуючи надзвичайні завдання казкових героїв й подарувавши безкоштовний вайфай розбійникам,вони визволили Снігуроньку, а разом з нею й здобули призи!
Родзинкою свята були численні конкурси, класичні  й нові, але найбільше запам`яталася феєрія танцю у "битві" між дівчатами та хлопцями, "відомський" капелюх який уміє читати думки, епічна битва на розгортання цукерок у боксерських рукавицях, сценка із царівною та людожером і багато іншого.
Ще раз вітаємо з Новим роком та Різдвом наших учнів, вчителів, батьків! Нехай казка завжди буде присутня у вашому житті!

Немає коментарів:

Дописати коментар