вівторок, 12 червня 2018 р.

Випускний!


Випускний – барвистий, яскравий, кольоровий, наповнений сміхом, радісним збудженням, передчуттям свята. Так довго готувалися, так терпеливо чекали і ось він - святковий вечір!
Дівчатка, наче розквітлі квіти, чепурні хлопці, мами, тата, вчителі і ціла ватага родичів, друзів і просто небайдужих: всі заповнили невеличкий,затишний, прикрашений зал у сільському будинку культури.
Цього урочистого дня шість випускників Пологівського НВК отримали путівки в життя – свідоцтва про закінчення закладу.
Директор школи Шейко Валентина Олександрівна побажала випускникам високого і легкого польоту, вручивши їм свідоцтва й грамоти за особливі заслуги в навчанні.



Не оминули увагою випускників і почесні гості.  Начальник відділу освіти Чернеччинської сільської ради  Жмурко Альона Григорівна, яка привітала випускників  теплими слова й передала подарунки від сільського голови Бублика Романа Юрійовича. Виконуюча обов’язки Пологівського старостату Мокроусова Катерина Сидоровна побажала винуватцям свята щасливої дороги на непростих життєвих стежинах.  Настоятель церкви Успіння Божої Матері отець Адріан  проникливо звернувся до випускників й подарував їм іменні ікони, чим розчулив батьків, вчителів і гостей.
Багато добрих слів будо сказано – найперше від класного керівника Чередниченко В.О., яка зворушливо, тепло і по-материнськи привітала своїх лелечат, згадала про кожного, обігріла всіх ласкою, подарувала символічні медалі: «Порядність школи» «Совість класу», «Життєва мудрість», «Доброзичливість, «Вірність у дружбі». Кожному був вручений диск із відеоспогадами про їх шкільне життя.



Директор школи Шейко В.О. побажала випускникам високого і легкого польоту, вручивши їм атестати й грамоти за особливі заслуги в навчанні.


Захід був вельми інтерактивним, на гостей чекав ряд квестів: «Метрика випускника», де треба було вгадати випускників за зростом, вагою і характеристикою у 1 та 9 класах; розсмішила присутніх презентація «Світ професій» де батьки пригадували, ким же хотіли бути їх діти у дитинстві; зворушливою була гра «Відгадай долоньку», адже перша вчителька Колодяжна В. П. зберегла долоньки ще тоді першокласників, а нинішні випускники обвели свої сучасні долоні.



Ніжними душевними піснями зворушили присутніх вокальне тріо «Струни серця», запальним танцем поздоровила випускників запрошена маленька гостя Кутас Кароліна, сучасною пупурі-піснею потішив дівочий шкільний  гурт «Super power girls» (кер. Копил Г.О.),  веселою сценкою  розвеселили члени гуртка «Кроки за сценою» (кер. Туліка Л.І.).



Випускники співали. Випускники говорили. Випускники згадували, сміялися, плакали, прощалися, обіймалися, фотографувалися, танцювали, дарували квіти й отримували подарунки.
Батьки наших випускників брали активну участь у заході. Натхненно звернулася до дітей мама випускниці Романова Н.Ю., порівнявши їх з лелеками, що ось-ось вилетять із гніздечка, тата і мами благословили випускників короваєм, квітами, подарували рушники, сказали теплі слова. Традиційним і зворушливим був вальс із батьками.






На випускному дев’ятикласники розмірковували, що для них щастя і кожен казав своє. Нехай же серед них будуть лише щасливці у праці, родині, у житті.


Немає коментарів:

Дописати коментар