пʼятниця, 5 жовтня 2018 р.

Слово о полку Пологівськім - до Дня працівника освіти + БОНУС наприкінці статті


 Від сивих давньослов’янських віків і донині учитель є важливим, особливим, дорогим для отроків/дітей. День працівника освіти у Пологівському НВК ознаменувався тематикою Київської русі у святковому концерті з поетичною назвою «Слово о полку Пологівськім».
У Пологах-граді наставники постали в образах старослов’янських вчителів у  жартівливій презентації. Кожен слайд супроводжували коментарями ведучі, одягнені відповідно до епохи (з легким вкрапленням сучасності).


Учні 7 класу продекламували «Невільницький плач Ярославичів» - жартівливу учнівську переробку на славнозвісний «Плач Ярославни». Потішили вчителів та працівників школи і «хор витязів преславних» із богатирською піснею з прозорим закликом: «Дайте вчителю жить красиво. Богатирська у нього сила». Кумедною була і переробка древньої кирилиці на сучасний шкільний словничок, близький і учням, і вчителям.
Театральний гурток «Кроки за сценою» під керівництвом Туліки О.І. презентував смішні сценки зі шкільного життя «Телепатія» та «Жінки однак лишаються жінками». Виступи юних артистів щораз неймовірно тішать глядачів,адже кожен упізнає себе.
Приємними і очікуваними стали подарунки від гуртка «Умілі руки» (кер. Бєляєва Н.В) усім працівникам закладу із іменними підписами.
Заключним акордом прозвучала зворушлива пісня-кавер на композицію «Квітка-душа» Ніни Матвієнко, присвячена світлому образу вчителя. Тричі вклонившися гостям, ведучі подякували наставникам за усе те добро, світло знань і любов, що вони несуть дітям.




БОНУС:


Немає коментарів:

Дописати коментар