середа, 8 березня 2017 р.

І ХОЧ КАЖУТЬ, ЩО СВІТ ПОРЯТУЄ КРАСА, ТА ВРЯТУЄ ЙОГО ТІЛЬКИ ЖІНКА

8 березня - особливо тепле та привітне свято: пора пробудження усього живого і розквіту жіночої краси. Учні Пологівського НВК та вихованці дошкільного навчального закладу відзначили знаменну дату святковими концертами.


Численні матері, бабусі та сестрички, які були присутні на святі, а також педагогічний колектив мали змогу слухати ніжні вірші про найрідніших жінок та святкові пісні, присвячені любові, красі, грації жіноцтва;  гості  з цікавістю переглянули власноручно відзняте учнями та педагого-організаторм Копил Г. О відео "8 березня усі жінки бажають свята" із  школярами в головних ролях, відеовітання, слайдшоу "Атлас краси" тощо. Реготали й над потішними гуморесками у виконанні учнів 5 класу. Глядачі заслухали прекрасну легенду про створення жінки, основним закликом якої було любити жінок, попри і понад усе. Фіналом стала зворушлива пісня "Хай живе надія" та вручення маленьких милих дарунків від членів гуртка "Умілі руки", кер. Бєляєва Н. В.
А наші майбутні школярі відзначилися зворушливістю й безпосередністю у  піснях, танцях, щирих вітаннях до своїх мамусь та бабусь. Для них вони виготовили  дарунки власними руками, для них старалися як можна краще виступити на святі.
Пологівський НВК від усього серця вітає чарівних жінок із святом й бажає мудрості, наснаги, натхнення на щодень!


Немає коментарів:

Дописати коментар