понеділок, 28 травня 2018 р.

Останній дзвоник дзвенить на усю школу!


Черговий навчальний рік успішно завершився у Пологівському НВК. Святкова лінійка поєднала у собі ознаки класичності, сучасності, включила нові ідеї. 

Учні отримали грамоти від директора закладу Шейко В.О., послухали вітальні натхненні слова  від гостей свята: методиста Чернеччинського відділу освіти Рудь Л.І., заступника ПРАТ САД Соболєв І.В, настоятеля Пологівської церкви Успіня пресвятої Богородиці архімандрита Андріана.


Особливими й надзвичайно важливими на лінійці були наші випускники: шестеро чарівних, високих, красивих хлопців і дівчат, наші дев’ятикласники, класним керівником яких є Чередниченко В.О.


 Під білосніжні рушники рушили вони на останню в житті лінійку у нашій школі. Дякували вчителям, батькам, працівникам школи. Символічним стало «Прощання з партою» за якою випускники написали теплі слова для «Пляшки побажань». Не менш зворушливо випускники «передали свій досвід» наступним поколінням: академічні, спортивні, творчі досягнення. Фінальним штрихом стала пісня на сучасний лад із побажанням випускникам повертатися до рідної України, до свого дому, до своєї школи де б вони не були.

Не забули й про молодших «випускників» із початкової школи – наших четвертокласників, які заспівали бадьору пісню про своє шкільне майбутнє. Першокласники ж, розповівши кумедні віршики про своїх старших товаришів, подарували випускникам дзвіночки.
Свято пройшло у теплій і дружній атмосфері. Так тримати!







Немає коментарів:

Дописати коментар