субота, 29 грудня 2018 р.

Новорічні свята у Пологівському НВК



Традиційно весело, креативно і яскраво пройшли новорічні ранки у Пологівському НВК.Цього року учні молодших класів занурилися у чарівливу, з призвуками безсмертного балету П.Чайковського «Лускунчик» казку.  Ніжна історія дивовижного подарунку дівчинки Клари  у виконанні другокласниці Колесник Поліни відкрила по-новому цікаву і добру  історію. Вистава супроводжувалася піснями і веселими іграми, тому і Лускунчик, і його військо солдатиків і чарівні ляльки, і «злий» король-миша із мишенятами, і брат Клари Фріц (імена взяті із оригінального  твору Е. Гофмана) і всі гості свята могли повеселитися перед затишним святкуванням Новорічних свят удома.

Дорослі учні теж не пасуть задніх у розвагах.  Цьогорічна святкова програма презентувалася у формі гри на кшталт популярного шоу «Хто зверху». Мішані команди розважалися у новорічних іграх, відгадували загадки, займали правильні позиції, відгадували слова, мелодії, бігали, стрибали, вгадували «Хто я?», танцювали і  сміялися. Провідником команд у іграх стала чарівна  Зима із незмінними помічниками Джеком Фростом (Саша Переносов, 7 клас)  та Снігуронькою (Ліка Федоровська, 6 клас). 
Завжди приємно побувати учасником дійства, тому старшокласники були задоволені таким активним відпочинком.
Учнівський та педагогічний колективи бажають одне одному, батькам та гостям блогу  веселих новорічних свят, миру в оселях, душевного спокою та тепла!

Немає коментарів:

Дописати коментар