субота, 29 грудня 2018 р.

Містер джентельмен


Щорічно у грудні Охтирським районним центром дитячої та юнацької творчості проводиться цікавий конкурс, що має на меті визначити або Пані Розумницю, або Кращу пару, або,як цьогоріч, «Містера Джентельмена» серед учнів 5-6 класів загальноосвітніх навчальних  закладів Охтирського району.
Звісно ж,  Пологівський НВК не міг не обрати достойного претендента на це почесне звання. Ним став  учень 5 класу Бєляєв Данило.
Данило достойно представив свій навчальний заклад у 4 конкурсах.
Візитка конкурсанта складена у гумористичному ключі ілюструвала щоденні будні Данила,в якому живе аж «цілих 10 Данилів» кожен із яких талановитий. За допомогою мами Бєляєвої Н. В. був виготовлений чудовий ілюстративний макет,який показував кожну грань особистості Дані.
Розумником себе показав Данило і у інтелектуальному конкурсі, де треба було розгадати кросворд,  а в конкурсі талантів продемонстрував успадковані від мами золоті руки у численних чудових поробках.
Насмішив журі у конкурсі гуморесок жартами від Павла Глазового.
Хлопчик здобув почесний титул "Містер Посмішка" з чим його і вітаємо, пишаємося і висловлюємо подяку родині Данила за допомогу у підготовці.

Немає коментарів:

Дописати коментар