середа, 20 листопада 2019 р.

ДО СЕРЦЯ ЙДЕ ЛИШ ТЕ, ЩО ЙДЕ ВІД СЕРЦЯ


Виховувати – це не тільки прищеплювати культурні навички. Виховувати – це означає вчити учнів ставитись до людей і до справи по-людськи. Як допомогти  набути реального позитивного досвіду у складному процесі соціалізації? Відповіді на ці та інші питання учні мали змогу отримати протягом тижня толерантності «До серця йде лиш те, що йде від серця».

Тому 11 листопада -  відбувся інформаційний день «Все про толерантність». Цього дня учні  у ході лінійки  «Толерантність врятує світ» дізналися про історію виникнення поняття «толерантність» та  виготовили плакат «Кольоровий настрій».
12 листопада -  «День Поваги, Добра і Терпіння». День розпочався акцією «Обійми  безкоштовно».  Протягом  дня  відбулися тематичні класні години «Що ти знаєш про толерантність?»,  «Ми вибираємо толерантність».
13 листопада -  «День Толерантності: я – толерантність, ми – толерантність». Учні мали змогу записати у «Потяг доброти» корисні добрі справи, які зробили протягом тижня.
14 листопада - «День Взаєморозуміння». Учні взяли участь у конкурсі  емблем толерантності  « Ми різні, але ми разом!»
15 листопада день пройшов під девізом «Толерантність як стиль життя». Цього дня підвели підсумки тижня.
Цей тиждень згуртував учнів, виховав почуття колективізму і поваги один до одного. Кожен отримав пам’ятку «Як реалізувати принципи толерантності».





Немає коментарів:

Дописати коментар