четвер, 16 січня 2020 р.

День Святого Миколая – свято несподіванок і дарунків



Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали їх покровителем і заступником. Тож саме вони найбільше чекають на це свято.
День Святого Миколая – свято несподіванок і дарунків, що їх шукаємо зранку в себе під подушкою. Це така собі приємна передмова до суцільного зимового святкування – Нового року і Різдва.
19 грудня 2019 року всі учні школи завітали до церкви, де їх гостинно зустрів настоятель церкви  Успіння Пресвятої Богородиці архімандрит Адріан.    Діти розповідали вірші, співали пісень. Від свого покровителя учні отримали подарунки, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка, дитяча радість.
Цього ж дня діти пільгових категорій були присутніми на відкритті районної ялинки та мали змогу переглянути новорічну виставу.  Свято вдалося на славу.  Щасливі, з двома мішками подарунків, поїхали в Пологівський Будинок культури, де відбулася концертна програма «Ходить по землі святий Миколай» за участі учнів.
Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту.





Немає коментарів:

Дописати коментар