понеділок, 27 січня 2020 р.

В єдності – наша сила і наше майбутнє!


22 січня ввійшло до національного календаря як велике державне свято – День Соборності України.  З нагоди цієї важливої історичної дати з 20 по 24 січня  2020 року у Пологівському НВК відбулися тематичні заходи. 
 Бібліотекар організувала книжкову виставку- рекомендацію «Соборність України – шлях, на якому не можна схибити».
З учнями 1-2, 3-4 та 5-6 класів педагогом – організатором була проведена слайд-бесіда про Україну з використанням LEGО, інтегрована гра-вікторина «Як я знаю Україну!»
Протягом тижня учні школи  мали змогу ознайомитися з матеріалами до Дня Соборності з інформаційно - пізнавальної розкладки  «Розквітай, моя Україно», тематичної фотозони  «Вона – наш витвір, наша мрія, соборна, вільна Україна».
На  виховних годинах «Сила народу – в єдності» класні керівники поглибили знання дітей про культуру, народні звичаї та традиції нашого народу. 
 24 січня учні 5-9 класів взяли участь у виховному заході «Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг», який підготувала вчитель історії Горобій А.В. У ході заходу діти розіграли сценку-легенду про виникнення державних символів, за допомогою кольорів на мапі України відмітили області, склали асоціативну вежу «Україна – моя Батьківщина» із LEGО . Під час свята школярі  ознайомилися з історією виникнення свята Соборності України, що того дня здійснилася мрія, яку віками втілювали наші пращури –  об'єдналися Київ і Львів, Схід і Захід України. На інтелектуальних змаганнях перевірили і поповнили свої знання з історії, географії, народних звичаїв, традицій та літератури. Всі учні підтримали традицію живого ланцюга обєднання, взявшись за руки навколо прапора України.
Наприкінці організатори заходу побажали присутнім єдності, любові одне до одного, що допоможе кожному з нас будувати свій дім, свою правду й свою волю. Бо в єдності – наша сила і наше майбутнє!











Немає коментарів:

Дописати коментар