понеділок, 17 лютого 2020 р.

Вибори Президента учнівського самоврядування

З метою підвищення рівня правової освіти й політичної культури майбутніх виборців, підвищення інтересу до інституту виборів у школярів, виховання у підлітків активної життєвої позиції у Пологівському НВК  педагог-організатор Суслова О.В. та вчитель історії Горобій А.В.провели навчально-ділову гру «Вибори Президента учнівського самоврядування».

          3 лютого 2020 року гра стартувала. Заяви на участь подали 4 учнів 7-9-х класів: Переносов Олександр, Іллічов Сергій, Шейко Юлія, Федоровська  Анжеліка.

6 лютого відбулися дебати між кандидатами на пост президента школи.

10 лютого, після тижневого агітаційного марафону, пройшли відкриті демократичні вибори президента шкільного учнівського парламенту. Це стало цікавою подією життя школи. Вибори були організовані та проведені за всіма законами демократичного суспільства. Все, як у дорослих: таємне голосування, бюлетені, скриньки для голосування, протоколи, виборча комісія.
У голосуванні прийняли участь 46 виборців .

 І нарешті, 12 лютого відбулася інавгурація новообраного Президента учнівського самоврядування , яким став учень 8 класу Переносов Олександр. Він склав присягу на Статуті школи і пообіцяв втілювати в життя  свою передвиборчу програму, справедливо відстоювати інтереси школярів, особистим прикладом надихати їх на перемоги у навчанні  та зберігати традиції школи. Президента привітав директор школи Шейко В.О., вчителі, учні.
  Це свято не залишило байдужими навіть першокласників.









Немає коментарів:

Дописати коментар